Великдень

2016-04-27

/Files/images/паска.jpeg

Великдень - одне з найбільших й найшанованіших після Різдва християнських свят. Воно приурочене Воскресінню Іісуса. У давнину Великдень вважався святом бога Сонця Ярила.

Приємно, що і в нашій країні цей День закріплений на законодавчому рівні, відзначається згідно наших традицій і нашої національної культури. Зі святом Вас і Ваші родини!

В 2016 році Великдень припадає на 01 травня.

Котилася писаночка з гори на долину,
Прикотилась прямісінько до нас у гостину,
А за нею йде Великдень, несе білу паску,
Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку.
Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо,
"Христос воскрес!" усі разом мерщій заспіваймо!

У нашій школі до Свята Великодня учні підготували тематичні виставки. Тут можна побачити дитячі поробки на будь-який смак! Радують око писанки, виготовлені у техніці де-купаж, квілінг, розпис фарбами, бісером. Пухкі великодні паски посміхаються до гостей на вишитих учнями та батьками рушниках. Праваблює увагу великоднє дерево прикрашена писанками.

Вчителями та учнями були проведені святкові дійства. Всі присутні з захопленням розповідали про традиція святкування Великодня. Зі щемом у серці учні переглінули відеофільм про страту Ісуса. Але музична композиція "Великодній кошик" наповнила серця присутній радістю і щастям в очікування Великодніх свят. Спортивні змагання і розваги на вулиці згуртували всіх у весняному хороводі. Протягом тижня у школі панувала незвична атмосфера, атмосфера спокою, духовного блаження та миру.

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi