Останній дзвоник - 2014

2014-05-30

/Files/images/останній дз.jpg

Дорогі учні, шановні вчителі, батьки!

Сьогодні у нас свято – День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Країна Знань перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. Зміцніли й загартувалися душі громадян цієї Країни - і безтурботних першокласників, і замріяних у майбутнє випускників, зміцнив береги невичерпного моря доброти та сердечного тепла, що випромінюють учительські очі.

Дорогі школярі! Завершується навчальний рік, і ми впевнені, що кожен з вас отримав ті знання, на які розраховував, що час який ви провели за шкільною партою не пройшов марно. Щира вдячність вчителям за те, що ви постійно передаєте вихованцям глибокі знання, уміння та навички, педагогічну мудрість і терпіння.

Дорогі діти, шановні вчителі, батьки, гості! Дозвольте нам щиро і сердечно привітати вас з сьогоднішнім святом! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi