НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК З БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ “БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ”

2021-11-19

/Files/images/shkola/изображение_viber_2021-11-19_13-00-06-062.jpg

Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає в час невпинного технологічного прогресу, у час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

Чи знали ви про те, що щорічно у світі мільйони людей гинуть у дорожніх аваріях. Дуже часто причиною загибелі людей на дорозі є не лише провина водія, а й власна кричуща необережність і неправильна поведінка. Попередити такі випадки та знизити смертність і кількість травм можна, скоригувавши свою поведінку. Прості речі рятують життя. А життя людини – це найвища цінність.

19 листопада в межах тижня безпеки дорожнього руху та з метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в нашому закладі освіти пройшов НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК З БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ "БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ".

Здобувачі освіти під час уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху.

Учні початкових класів виготовляли дорожні знаки, макети світлофорів, грали в тематичні настільні ігри розв’язували ситуативні задачі, відгадували загадки, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання з Правил дорожнього руху.

Старшокласники здійснили на місцевості моніторинг пішохідних переходів, проаналізували причини ДТП за участю пішоходів, повторили правила переходу дороги, правила поведінки в громадському транспорті, тощо…

Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність! Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності!

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi