Випускний вечір у Княжицькій школі

2021-06-13

/Files/images/shkola/5.jpg

Випускний вечір у Княжицькій школі

Випускний… Пам’ятне свято для кожного… Проте для наших дев’ятикласників хвилююче і неповторне, сповнене нових надій і сподівань.

Стали, мовби дорослішими, коли закружляли у вальсі, наші красуні і джентельмени. Проте про все по порядку…

Водою скроплював усміхнені обличчя і випускників, і їхніх батьків, і присутніх отець Віталій: щоб дорога життя була чистою і безхмарною. Зі словом-настановою під час вручення атестатів зверталась до кожного випускника директор школи Оксана Сеніна. Свої слова напутні, щирі принесли і старости сіл Княжичі та Жорнівка – Олександр Шевчук та Олена Гришутіна.

Заінтригувавши присутніх, випускники ще й показали цікавий флешмоб, слова вдячності пролунали від них і вчителям, і найріднішим у світі людям – батькам.

Батьки ж проводжали дітей зі шкільного порогу барвистими рушниками: щоб дорога рівна була; перша вчителька й класний керівник – Надія Павлівна та Наталя Петрівна – обсипали-обдарували житом-пшеницею і грішми: для багатої і заможної долі.

Летіть, випускники, зі свого шкільного гніздечка, торуйте свій шлях, підкорюйте нові горизонти, долайте життєві вершини, але Школи не забувайте!

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi