День громади

2019-09-27

/Files/images/1111.jpg

Напоєне пахощами літа, скупане у ранкових прохолодних осінніх світанках, дощове і трішки набурмосене – таким прийшло до нас храмове свято…

Потім усіх закликали на святковий благодійний ярмарок. І чого там тільки не було: і тістечка, й тортики, й пампушки. Діти та батьки напередодні пекли разом найрізноманітніші страви, щоб продемонструвати свою майстерність, оригінальність та неповторність у кулінарному мистецтві. До речі, всі отримані кошти передали на лікування Ірини Мариненко. /Files/images/111111.jpgМаленькі мешканці громади теж мали чим зайнятись: на них чекали батути, солодка вата, попкорн (організатором розваг виступила уже вкотре Княжицька сільська рада).

Не обійшлося й без святкової програми, яку відкривали неповторним танком учні початкової школи. Танцювальним ритмом зарядили присутніх учасники хореографічного гуртка «Фламінго», коли виконували флешмоб.

Кожне село прославляють його мешканці, невтомні трудівники, непересічні громадяни, котрі знають, для чого вони живуть. Гордість наших сіл – освітяни, педагоги-дошкільники, працівники сфери культури, медицини, поштового зв’язку і люди, котрі підтримують громаду матеріально або ж словом-порадою.

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi