Останній дзвоник 2017

2017-05-26

/Files/images/Гордість школи - 9 клас.JPG

Востаннє вони сядуть за парти

Останній раз покличе дзвоник учнів за парти на урок цього року, але для дев’ятикласників це хвилююча мить, коли вони востаннє бачитимуть вчителів, мить, сповнена сподівань і прагнень…
У Княжицькій ЗОШ І-ІІ ступенів Свято останнього дзвоника пройшло у хвилюючій та святковій атмосфері. Директор школи Оксана Петрівна Сєніна привітала присутніх із врочистим днем. Незабутній він і хвилюючий і для батьків випускників: саме від рідних залежить підтримка та розуміння подальших життєвих кроків дітей.

Не оминула своєю увагою школярів і сільський голова Олена Олександрівна Шинкаренко: найкращим учням школи у різних номінаціях вручено грошові премії. Досить непередбачуваним виявилось визначення переможця у номінації «Учень року». Ними стали одразу дві дев’ятикласниці – Списаренко Марія Та Списаренко Валентина.

/Files/images/Майбутні пятикласники.JPGПереступили поріг старшої школи і майбутні п’ятикласники; у них відбувся випускний вечір. Так вони стали на крок доросліші, на крок вищі у пізнанні Країни Знань, Мудрості, Добра та Краси…

Зі своїми випускниками школа не прощається бо попереду у них ДПА до якої потрібно старанно готуватись, щоб вступити до омріяного вишу.

Завжди потрібно пам’ятати: школа – це другий дім, де знаходимо підтримку, розуміння, пораду і мудре слово.

Кiлькiсть переглядiв: 481

Коментарi