Об’єднались у «КВК»

2017-04-01

Об’єднались у «КВК»

Знання, знання… Їх можна здобувати не тільки з книжок, мережі Інтернет чи інших ресурсів. Та й шкільні роки – найпрекрасніші у житті учнів. Щоб так було повсякчас докладають неабияких зусиль вчителі. А щоб весело та неординарно провести час можна навіть спробувати себе у грі «КВК».
Саме так зробили учнів 6, 7, 8 та 9 класів, об’єднавшись у дві команди, а допомогла їм у цьому вчитель математики Мельник Світлана Геннадіївна.
Веселими та кмітливими стали дві команди – «Ананаси» (капітан Списаренко Марія) та «Банани» (очільник Списаренко Валентина) ‒ ось таке фруктове розмаїття посеред весни, а як творчо, креативно підходили учні до розв’язання поставлених завдань! Найвищу оцінку (10 балів) журі поставило за представлення команд та показ домашнього завдання.

Та як би там не було, а це все ж таки змагання. І є в ньому переможці й переможені (хоч як від цього сумно й не було б). А лідируючу позицію посіла команда «Ананаси». Вітаємо переможців! Зичимо їм креативних ідей, творчих здобутків на життєвому шляху!

Можуть бути креативними, творчими особистостями (такими вони насправді і є); варто лише їх підтримати, побачити й зрозуміти неординарність та неповторність душі кожного.

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi