Привітали з 8 березня

2017-03-06

/Files/images/P3062070.JPG

Привітали з 8 березня

Нещодавно, а саме 6 березня, профспілковий комітет, управління освіти у селі Новосілки зібрали вчителів – жіноцтво – представників від педагогічних колективів шкіл Києво-Святошинського району, щоб привітати прекрасну половину людства з жіночим днем у місцевому будинку культури і туризму.

Свої найщиріші побажання на святкове дійство принесли голова районної державної адміністрації Києво-Святошинського району Мирослава Михайлівна Смірнова, голова профспілкового комітету Іван Васильович Литвин та начальник управління освіти Микола Миколайович Івашко.

Запрошені мали змогу заслухатись чарівним голосом Олега Марцинківського ‒ народного артиста України та юної лауреатки музичних конкурсів України – Наталії Щербини.

Співочий талант пізнається у пісні тільки тоді, коли вона западає в душу й серця слухачів, бринить там невидимою, здавалось би, невловимою мелодією, пробуджує спомини, відкриває почуття. Прозвучали під час заходу й відомі мелодії зарубіжні, пісні на слова українських митців слова й оригінальні авторські пісні («Колискова для мами»).

Головне вірити у прийдешність, сподіватись на краще майбутнє, знаючи найголовніше – ми творці своєї долі; знати, що Україна стане кращою, сильнішою, мужньою і найдорожчою для кожного її мешканця
Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi