Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

2016-02-22

/Files/images/герої.jpg

«Герої не вмирають»

19 лютого 2016 року, виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання розпочалася лінійка-реквієм на знак вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні.

Протягом 18-20 лютого в школі були проведені круглі столи, уроки мужності, години спілкування, уроки патріотичного виховання, тематичні читання («Вони хотіли поховати нас, але не знали, що ми насіння…», «Герої не вмирають», «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», «Майдан: як це було», «Небесна Сотня: пам’ятаємо» ).

18 лютого делегація учнівського та педагогічного колективу була присутня на урочистому відкритті пам`ятної дошку загиблому Герою Небесної Сотні - Віталію Васільцову. Пам`ятну дошку встановлено на фасаді будівлі головного управління МВС України в місті Києві, де 18 лютого 2014 року Віталій Васільцов, наш земляк, отримав смертельне поранення з вогнепальної зброї.

Продовження вшанування пам'яті Віталія Васільцова відбулося на могилі героя в селі Жорнівка. Вшанувати пам'ять земляка-героя прийшли учнівський та педагогічний колектив, родина, бойові побратими, голова та депутати Княжицької сільської ради та інші жителі, які пройнялись щирим співчуттям. Поминальну службу проводив настоятель Хрестовоздвиженської церкви протеієрей Віталій.

Вкотре переконуємось, що не міліє криниця патріотизму у наших школярів, вони гідні продовжувачі слави, подвигу і гідності всіх, хто боронив і боронить Незалежність України.

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi