День Збройних Сил України

2015-12-07

/Files/images/1.jpg

Шановні чоловіки!
Вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України!
Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

Збройні Сили України пройшли непростий шлях становлення. Це і українські січові стрільці, Галицька армія, армія Української Народної Республіки, українська повстанська армія, Збройні сили України . Мужньо боролися і борються сини України.
Саме до цього дня учнівський та педагогічний колективи провели тематичні виховні години. Учні та вчителі у своїх виступах презентували Збройні сили України, які продовжують бойові традиції, примножують їх у нових, таких непростих, історичних умовах. Під час виступу звучали пісні, вірші, відеофільми, презентації. Також дівчата підготували спортивну конкурсну програму для хлопців. Учні проявили свою кмітливість, винахідливість, вправність. Завершилось свято солодкими подарунками для майбутніх захисників.

Кiлькiсть переглядiв: 300

Коментарi